Între 9 și 11 august în municipiul Roman va avea loc cea de-a patra ediție a festivalului KultFest, un eveniment ce propune trei zile dedicate atât celor mici, cât și adulților, trei zile în care mixul generațiilor se va face pe ritmuri muzicale.

Găzduit de Stadionul Moldova, KultFest aduce pe scena principală un line-up dedicat tuturor generațiilor. Seara copiilor și a familiilor, seara iubitorilor de muzică bună, seara tinerilor cu energie și chef de distracție. Pentru toți aceștia, dar în special pentru efervescența adolescenților, duminică seara urcă pe scenă două nume care fac din fiecare apariție, una de neuitat: Subcarpați și Macanache. Pe scena KultFest 4 vor mai urca: Phoenix, Gașca Zurli, dar și cu ROA, Nicole Cherry,Trupa Modern și alți artiști.

Organizatorii festivalului le oferă celor care doresc să (re)descopere orașul, tururi ghidate. Astfel, festivalierii vor putea descoperi, printre multe alte obiective interesante: Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” – adică cea mai frumoasă clădire din oraș, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului – cea mai veche eparhie ortodoxă din țară, datând din secolul al XIV-lea, dar și Piața „Roman Mușat”, care are ca simbol statuia lui Roman I Mușat, întemeietorul orașului.

Cei mai norocoși dintre petrecăreți vor avea ocazia să vadă orașul altfel, de la „bordul” balonului cu aer cald. La răsărit (ora 6:00), dar și la apus (ora 18:00), baloanele colorate vor face senzație pe cerul Romanului, spectacol care nu trebuie ratat, fie că ești în balon sau „pe uscat”.

Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la KultFest. Pentru a beneficia de acces gratuit aceștia trebuie să trimită un mesaj către contact@kultfest.ro pentru a primi invitația de acces, până cel târziu 8 august 2019. Fiecare persoană cu dizabilitate va primi o invitație de acces valabilă pentru 2 persoane, astfel încât să poată fi acompaniată de un însoțitor.

Bilete se mai pot găsi pe site www.kultfest.ro/bilete/ sau la partenerii locali. Programul complet al festivalului poate fi consultat aici: https://kultfest.ro/program/