Municipiul Deva are un nou viceprimar

oprisiu corina.jpgNoul viceprimar al municipiului Deva este liberalul Marcel Morar, el fiind ales în funcţie, marţi, după ce fostul viceprimar Corina Oprişiu (PD-L) şi-a anunţat demisia în plenul şedinţei Consiliului Local.

Corina Oprişiu a fost viceprimar al municipiului Deva aproape trei luni de zile. Într-o scrisoare deschisă, marţi, adresată consilierilor locali, ea şi-a motivat gestul de a părăsi executivul Primăriei Deva acuzând “jocurile politice” şi “războiul” din Consiliul Local, fără să precizeze cine ar fi în spatele acestora.

“Toată perioada cât am ocupat funcţia de viceprimar, asupra consilierilor liberali care m-au susţinut şi asupra primarului Mircia Muntean, au fost făcute presiuni politice uriaşe pentru schimbarea mea şi ruperea alianţei cu PDL la nivelul Consilului Local. Acest război nu este al nostru şi nici nu intenţionez să mă implic în el. Dar acestă luptă politică este în defavoarea Devei şi al devenilor. Am constatat că există oameni pentru care orgoliul personal este mai presus decât binele comunităţii”, se arată în scrisoarea deschisă.


Noul viceprimar al municipiului Deva, Marcel Morar, a fost ales în funcţie cu unanimitate de voturi. El a declarat că unul dintre obiectivele sale este finalizarea Complexului Aqualand, investiţie care include mai multe bazine de înot şi spaţii de recreere, lucrările fiind începute de mai mulţi ani cu fonduri de la bugetul local. Liberalul Marcel Morar a fost director al Muzeului Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva până în luna mai, când a fost schimbat din funcţie în urma unui raport votat de Consiliul Judeţean Hunedoara. AGERPRES