Municipalitatea galateana si-a stabilit prioritatile pentru 2006

Municipalitatea galateana a stabilit cinci prioritati pentru anul 2006.
Potrivit informatiilor furnizate de primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae, prima dintre acestea este accesarea financiara a celor doua proiecte ISPA in valoare de peste 60 de milioane de euro.
Prin aplicarea celor doua proiecte se va face reabilitarea si modernizarea retelelor de alimentare cu apa si canalizare a orasului si se va realiza o statie de epurare a apelor uzate.

O alta prioritate o constituie darea in folosinta a 350 de apartamente prin ANL in cartierul Dimitrie Cantemir, situat intre Galati si Braila, urmata de finalizarea retelei de gaze si canalizare in cartierul Barbosi. Edilul sef a precizat ca printre prioritati se afla si rentabilizarea societatilor aflate in subordinea primariei, urmand ca in caz contrar sa se procedeze la demiterea directorilor.

O alta directie pentru municipalitate va fi recuperarea datoriilor pe care asociatiile de proprietari le au fata de societatile care le furnizeaza diverse servicii. “Daca vom rezolva macar aceste cinci prioritati vom putea spune ca anul 2006 a fost mai bun decat 2005”, a concluzionat Dumitru Nicolae.