zwcad_promotie.jpgZWCAD 2009i este un program CAD rapid si eficient, cu functionalitatile si puterea programelor consacrate. Dintre platformele CAD existente pe piata de software, ZWCAD 2009i este soft-ul care are cea mai ridicata compatibilitate cu AutoCAD.

Acesta este destinat proiectantilor din domenii de activitate tehnice diverse (arhitectura, inginerie etc.) sau specialistilor din alte domenii a caror activitate implica elaborarea de desene tehnice realizate profesional.

Daca utilizati si cunoasteti cea mai raspandita platforma CAD, aveti nevoie doar de 15 minute pentru a va adapta la ZWCAD 2009i. Interfata, modul de operare, sistemul de comenzi, ca si viteza de raspuns la comenzi, sunt cele cu care v-ati obisnuit lucrand cu programele consacrate.

Acum acest produs beneficiaza de un pret promotional de doar 1650 RON in luna cadourilor. Achizitionand acest produs in luna decembrie, beneficiati de un CADOU suplimentar. Primiti GRATUIT upgrade-ul la versiunea ZWCAD 2010 Professional !

PACHETE DISPONIBILE

ZWCAD 2009i Professional

ZWCAD 2009i Professional Edition include caracteristici 2D si 3D, ofera modelare si editare 3D, comenzi in suprafata de editare 3D si mediu de dezvoltare VBA. Daca doriti un soft CAD rapid, stabil si eficient atunci ZWCAD 2009i este alegerea perfecta pentru dvs.

ZWCAD 2009i Standard

ZWCAD 2009i Standard este compatibil cu versiunile de AutoCAD 2.5 – 2009 LT, incluzand doar trasaturi 2D. Fata de ZWCAD 2008i Standard, aceasta versiune este mai rapida, mai stabila si mai eficienta.

ZWCAD 2009i Professional (Standard) Network

ZWCAD 2009i Professional (Standad) Network poate fi instalat pe un numar nelimitat de calculatoare aflate in aceeasi retea locala. Programul ZWCAD poate fi folosit simultan pe numarul (maxim) de calculatoare egal cu numarul de utilizatori (licente, seturi) pentru care a fost achizitionata aceasta versiune.

Nota: Licentele Network nu se acorda pentru un numar mai mic de 5 utilizatori.

ZWCAD 2009i Academic

Versiunea ZWCAD 2009i Academic (Educational) este la fel de puternica si are toate functiunile versiunii Standard. ZWCAD Educational are o reducere substantiala de pret si este valabila pentru conducerea si studentii institutiilor universitare acreditate. Aceasta versiune este destinata utilizarii in scopul invatarii si nu pentru scopuri comerciale. Pentru obtinerea acestei licente este necesar sa se faca dovada apartenentei la aceste institutii.

AVANTAJE

– Reducerea bugetului destinat achizitionarii de programe CAD;

– 100% compatibilitate cu AutoCAD;

– Nu necesita instruiri suplimentare pentru migrarea dinspre soft-urile conscrate, cu larga raspandire;

– Elimina riscul platii unor amenzi usturatoare (si nu numai) pentru detinerea de programe de calculator fara licenta;

– Compatibilitatea cu programe specializate din domeniul ingineriei: Mech-Q CAD Applications Mech-Q Piping, Mech-Q Ducting, Mech-Q Structural, Mech-Q Mechanical si CADSYM-CAD;

– Compatibilitate cu aplicatii din domeniul topografiei si cadastrului: TopoLT, GeoSURF si GeoPLUS.