pucioasa_politie.jpgProiectul se incadreaza in procesele de modernizare si descentralizare a administratiei publice si isi propune eficientizarea activitatii serviciului de politie comunitara din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, prin asigurarea suportului logistic si a pregatirii resurselor umane ale acestuia.
Activitatile principale ale proiectului sunt reprezentate de: promovarea si informarea privind proiectul; achizitia de dotari si echipamente necesare serviciului de politie comunitara; participarea personalului serviciului de politie comunitara la cursuri de psihologie si negociere, managementul situatiilor de criza, ECDL, protectia mediului si egalitate de sanse.

Principalele grupuri tinta ale proiectului sunt reprezentate de angajatii serviciului de politie comunitara, respectiv cetatenii si agentii economici din oras.

Costul total eligibil al proiectului este de 120.389 Euro, suma solicitata de la autoritatea contractanta fiind 105.851,6 Euro, respectiv 87,92% din costul total al proiectului. Autoritatea contractanta este Ministerul Economiei si Finantelor, iar autoritatea de implementare este Ministerul Internelor si Reformei Administrative. Schema de Grant o reprezinta Fondul de modernizare pentru dezvoltarea administratiei la nivel local, PHARE 2005 / 017-553.01.03.06