Noul viceprimar al municipiului Hunedoara este Mircea Marcel Popa (PSD), el fiind ales în funcţie în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local.

Mircea Popa îi urmează în funcţie fostului viceprimar Cătălin Florin Olar, care a decedat pe 28 ianuarie, din cauza unor probleme de sănătate.

„Domnul Mircea Marcel Popa a fost propunerea mea pentru postul de viceprimar, susţinută de grupul de consilieri PSD, în principal datorită experienţei domniei sale în administraţia publică locală. Sunt încrezător că ne va fi de mare ajutor în buna derulare a activităţii Primăriei. (…) Încă resimţim dispariţia total neaşteptată a bunului nostru coleg şi prieten Cătălin Florin Olar, un om pe care nu-l vom putea uita vreodată, dar suntem obligaţi să mergem înainte”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

De profesie inginer, Mircea Popa a mai fost viceprimar al municipiului Hunedoara în perioada 2000-2004. În perioada 2016-2020 a fost consilier judeţean iar din 2020 este consilier local al municipiului Hunedoara. AGERPRES