Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a acuzat de inselaciune Ministerul Transporturilor si Locuintei.
Potrivit sursei citate, in baza unei conventii semnate in octombrie 2006 intre Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin si Ministerul Transporturilor si Locuintei, acesta se obliga sa suporte contravaloarea unor lucrari in valoare de 12,5 milioane lei pe care Primaria urma sa le execute cu amenajarea cailor de acces si spatiilor verzi din preajma Salii Polivalente cu o capacitate de 1.800 de locuri, data in exploatare la sfarsitul anului 2006, dar aceasta a fost incalcata.
„Am fost asigurati ca vom primi acesti bani daca vom permite desfasurarea in Sala Polivalenta din municipiul Drobeta Turnu Severin a unor competitii sportive de handbal. O parte dintre acestea au avut loc, unitatea administrativ-teritoriala a cheltuit din fondurile proprii circa 400.000 lei, dar ministerul a uitat sa-si onoreze promisiunile”, a precizat Gherghe. In opinia lui, daca Ministerul Transporturilor si Locuintei nu-si va respecta angajamentele si nu va reveni asupra deciziei de a intrerupe finantarea lucrarilor stabilite, autoritatile locale nu vor mai accepta desfasurarea la Drobeta Turnu Severin a unor competitii sportive de interes national si european.