Vicepresedintele PSD Mures, Mihai Covaci, a fost numit in functia de director al Directiei Apelor Mures, in locul liderului UDMR Targu Mures, David Csaba.

„In temeiul Ordonantei de Urgenta nr. 107/2002 aprobata si modificata prin Legea nr. 404/2003, privind infiintarea Administratiei Nationale ‘Apele Romane’ si in conformitate cu Hotararea Guvernului Romaniei nr. 1176/2005 privind organizarea si functionarea Administratiei Nationale Apele Romane incepand cu data de 26 februarie, domnul Mihai Covaci este numit in functia de director al Directiei Apelor Mures. El il inlocuieste pe domnul David Csaba, care din anul 2005 a detinut aceasta functie si care datorita pregatirii profesionale si a experientei sale va ramane in sistem pe o functie care se va hotari ulterior”, precizeaza un comunicat al institutiei dat publicitatii pe 2 martie.

Directia Apelor Mures are in subordine patru Sisteme de Gospodarire a Apelor aflate in Targu Mures, Alba Iulia, Deva si Arad, zece Sisteme hidrotehnice si sapte Statii hidrologice fiecare cu componentele sale. „Mihai Covaci este inginer constructor, absolvent al Institului de Constructii Bucuresti. Are o vasta experienta de proiectare si executie in constructii civile si industriale. Provine din mediul privat. Va asigura conducerea Directiei Apelor Mures aplicand in practica politica Guvernului de gospodarire a apelor printr-un management eficient adaptat la conditiile economice si sociale actuale si la specificitatea problemelor din bazinul hidrografic Mures. Se bazeaza pe consilieri tehnici proveniti din domeniul gospodaririi apelor”, se mai arata in comunicat.