Microsoft Summit 2017 – cea mai importantă conferinţă de business şi tehnologie organizată în România

Frecvența breșelor în securitatea datelor care domină titlurile publicațiilor în ultimul timp, obligă companiile să-și reinventeze complet arihitectura de securitate digitală. Marea majoritate a acestora au acceptat deja faptul că extinderea prin intermediul tehnologiilor de ultimă generație a capacității de detectare a amenințărilor informatice a devenit un imperativ.

Dar cum poți avea încrederea deplină că beneficiezi la maximum de soluțiile disponibile și că acestea sunt adecvate profilului și ritmului tău de dezvoltare?

Johnnie Konstantas vine pe scena Microsoft Summit 2017 să vorbească despre ultimele tendințe, atât globale, cât și regionale, care stau la baza comportamentelor atacatorilor de rețea și a soluțiilor de securitate.

Referențiind experiența Microsoft în a ajuta companiile să reacționeze și să se recupereze după situații în care securitatea le-a fost compromisă, vor fi prezentate îndrumări și demonstrații în legătură cu modalitățile prin care compania ta poate face față cu succes amenințărilor informatice și poate evita erorile cele mai frecvente.

„Încrederea din ce în ce mai mare în internet și ipoteza compromisului sunt două realități pe care companiile din întreaga lume trebuie să le pună în acord. A rămâne competitiv, conform cu reglementările și activ înseamnă a beneficia de o platformă de cloud, de IoT și de o abordare mobile-first în dezvoltarea soluțiilor, însă adopția acestora înseamnă de asemenea o expunere sporită la criminalitatea informatică. Nu poți rămâne în urmă, astfel că trebuie să aderi la transformarea digitală, dar într-o manieră sigură.”

Johnnie Konstantas – Senior Director Enterprise Cybersecurity Group Microsoft

 

În urma acestei sesiuni de discuții vei dobândi un parcurs clar al modului de utilizare al celor mai bune practici și a inovațiilor tehnologice, pentru a îmbunătăți poziția de securitate a companiei tale și a o menține de-a lungul timpului.

Johnnie are o experiență îndelungată ca director de securitate cibernetică, având peste 19 ani de activitate în această industrie. Recent, ea a deținut funcția de Sr. Director of Security Marketing and Business Development  la Gigamon, fiind responsabilă de conducerea strategiei de securitate și dezvoltarea relațiilor cu partenerii de tehnologie.

 

Vizitaţi http://www.mssummit.ro pentru informaţii suplimentare despre agenda conferinţei şi speakerii confirmaţi.

 

Microsoft Summit 2017 va avea loc pe data de 7 noiembrie, iar achiziția biletelor se poate face în rețeaua Eventim sau online, AICI