Subprefectul judetului Mehedinti, Constantin Saceanu, supravegheaza utilizarea fondurilor alocate de guvern judetului pentru refacerea infrastructurii afectate de ultimele inundatii.
Consiliul Judetean Mehedinti a primit 100 de miliarde de lei vechi, suma a carei destinatii, dupa cum a precizat sursa citata, „nu va fi alta decat cea stabilita in lista de prioritati intocmita dupa evaluarea pagubelor produse de revarsarile de ape din perioada 9-16 iulie 2005”. „Am sesizat la timp intentia unor consilieri judeteni de a repartiza fondurile alocate unor unitati administrativ-teritoriale in al caror perimetru nu s-au produs fenomene meteorologice dezastruoase. Am constatat ca existau si unele voci care sustineau plata unor datorii mai vechi ale consiliului catre unele firme de constructii. Din acest motiv, impreuna cu prefectul Lazar Madaras, ne-am implicat si am solicitat ca banii respectivi sa fie investiti in lucrari de consolidare a drumurilor judetene si a podurilor care prezinta un adevarat pericol pentru siguranta circulatiei rutiere”, a declarat subprefectul Constantin Saceanu.

Prefectura judetului Mehedinti va tine sub supraveghere dirijarea celor 100 de miliarde de lei vechi, precum si modul in care va fi reabilitata reteaua de 240 km de drumuri comunale si judetene si 72 de poduri si podete.