mbs_bazin_oradea.jpgOradea are privilegiul de a deţine cel mai modern bazin olimpic din România, unic în ţară datorită dimensiunilor şi dotărilor sale.

Bazinul Olimpic, realizat de compania MBS Group, are o suprafaţă totală desfăşurată de aproximativ 5 000 mp. Suprafaţa bazinului este de 1 250 mp, include 10 culoare şi are o destinaţie dublă: este folosit atât de performeri cât şi de public în scop recreativ. Tehnologia de realizare a celui mai performant bazin din România, sistemele de filtrare, de recirculare a apei, precum şi construcţia cuvei piscinei sunt de ultimă generaţie şi respectă standardele europene ale Federaţiei Internaţionale de Nataţie. Toate caracteristicile tehnice şi dimensiunile generale, exacte sunt omologate de FINA.

Clădirea anexă a Bazinului Olimpic găzduieşte vestiarele şi duşurile pentru sportivi, birourile pentru oficiali, camera de transmisiuni TV, sala de conferinţe de presă, birourile de protocol şi sala de pregătire fizică. Piscina este acoperită cu un sistem unic de trape mobile care permite descoperirea parţială a bazinului în timpul verii.

Proiectul prezintă avantaje multiple, începând de la durabilitatea în timp a bazinului, imposibilitatea apariţiei infiltraţiilor, precum şi faptul că inovaţia şi precizia se îmbină astfel încât conferă un design versatil şi elegant.