marshal_logo.jpgMARSHAL TURISM a luat fiinţă în anul 1992, devenind în foarte scurt timp lider pe piaţa românească de profil, poziţie pe care şi-a păstrat-o neschimbată de-a lungul anilor. Acest lucru a fost posibil numai datorită ambiţiei de a crea un „Alt stil de a calatori”, de a asigura clienţilor săi cele mai bune servicii într-o manieră profesionistă, acţionând cu operativitate şi oferind soluţii personalizate.

În anul 1996, MARSHAL TURISM a devenit unul dintre primii agenţi acreditaţi IATA, fapt ce i-a permis să-şi dezvolte departamentul de ticketing, atingând în ziua de astăzi o cotă de piaţă pe acest segment de cca 3%.

Serviciile companiei se adresează marilor corporaţii din România, orientarea către activitatea de business travel fiind primordială. Cu o vastă experienţă în domeniu, agenţia este în măsură să răspundă oricărei solicitări privind organizarea de conferinţe, întâlniri de afaceri, seminarii, traininguri, workshop-uri, atât în România cât şi în străinătate. Consultanţii MARSHAL TURISM dispun de tehnologie de ultimă oră şi vaste cunoştinţe, având posibilitatea de a oferi cu promptitudine soluţii competitive. Se păstrează în permanenţă un dialog deschis cu clientul şi, împreună cu acesta, se stabilesc cele mai bune servicii, la cele mai bune tarife.

Dar aceasta nu înseamnă că agenţia nu ne adresează şi turiştilor individuali. Lor le este pusă la dispoziţie întreaga experienţă în a le organiza vacanţa de vis:

– destinaţii exotice

– pachete turistice de vară cu zboruri de tip charter

– excursii de week-end în marile oraşe europene

– tururi culturale

– croaziere

– sejururi pe litoralul românesc sau în staţiunile montane

– relaxare şi tratament în staţiunile balneo şi multe altele

Pentru o imagine completă a ofertelor MARSHAL TURISM, vă invităm să accesaţi site-ul www.marshal.ro.

MARSHAL TURISM este un brand, un nume puternic, recunoscut, clădit cu onestitate, pasiune şi dedicaţie, cu respect faţă de adevăratele valori şi traditii.

Ion ANTONESCU, Preşedintele MARSHAL TURISM, a conceput şi dezvoltat acest brand graţie vocaţiei, experienţei îndelungate în domeniu, dar şi prin idei inovatoare. Dânsul nu a urmat tendinţele, ci le-a creat.

Ion Antonescu a lucrat o perioadă îndelungata în industria hotelieră, aceasta fiind o pasiune şi nu o obligaţie. Pasiunea s-a păstrat neschimbată de-a lungul anilor, iar la un moment dat s-a ivit ocazia de a o transpune într-un proiect concret, care astăzi se numeşte HOTEL MARSHAL 4*. A existat viziune, iar dintr-o clădire anostă, s-a reuşit transformarea într-un hotel boutique, elegant, rafinat, „o bijuterie”, aşa cum declara un mare om de cultură care i-a călcat pragul.

HOTEL MARSHAL 4* s-a deschis în luna mai 2007 şi de la bun început a fost o afacere de succes. Ne adresăm clienţilor care apreciază confortul, eleganţa, calitatea extraordinară a serviciilor, personalul atent, mâncarea rafinată, liniştea, toate acestea la un preţ corect. Nu este de neglijat şi poziţionarea excepţională, în centrul Bucurestiului, în spatele Hotelului Intercontinental şi vis-a-vis de Curtea Supremă de Justiţie. Designul camerelor se bazează pe mobilier de înalt rafinament care îmbină stilul clasic şi elegant cu diversele facilităţi moderne.

Nici la categoria servicii, HOTEL MARSHAL nu se lasă mai prejos. Cele 25 de locuri de parcare gratuite, ascensorul pentru persoane, micul dejun inclus în tariful camerei, room-service-ul, accesul la presa locală, activităţile de curăţat şi spălat lenjerie, aparatele de lustruit pantofii, serviciul de păstrare a bagajelor, de recepţionare şi transmitere fax sau serviciile cuprinzătoare de asistenţă turistică sunt toate la dispoziţia clientului, pentru ca sejurul petrecut aici să fie unul pe deplin satisfăcător.

HOTEL MARSHAL pune la dispoziţie două săli de conferinţe dotate standard cu echipamente moderne audio-video, flip-chart, internet de mare viteză, plasmă, tablă sau scaune cu suport mobil pentru scris sau laptop.

Organizarea de evenimente nu se rezumă numai la sfera de afaceri. În privinţa evenimentelor private (cum ar fi de exemplu, o nuntă), oferta de servicii propuse clienţilor este foarte variată, constând în posibilitatea de a alege din mai multe variante de meniuri gastronomice şi băuturi rafinate. Tortul miresei personalizat, fântâna de ciocolată, sculpturile din gheaţă, aranjarea meselor şi scaunelor, imprimarea meniurilor şi listei invitaţilor sau asigurarea unui apartament pentru miri în noaptea nunţii sunt alte servicii care sprijină buna desfăşurare a unui eveniment de acest gen.

Dar punctele forte sunt restaurantul şi grădina-terasă. De la salonul vitrat, bucătăria deschisă şi terasa încântătoare, Marshal este cu adevărat un restaurant de excepţie. Meniul restaurantului nostru include atât preparate tradiţionale româneşti cât şi specialităţi pentru care suntem foarte renumiţi. Celebru este «Muşchiul de vită Argentina» preparat pe piatra încinsă. Renumite sunt «Cotletelele de berbecuţ din Noua Zeelandă» şi specialităţile: baby calamari şi creveţi.

Terasa, cu o capacitate de 60 de locuri, este înconjurată de flori şi pomi fructiferi. Ea este acoperită, creând astfel un adăpost pentru arşiţa zilelor de vară, o adevărată oază pentru relaxare.

Aceasta este numai o scurtă descriere, mai multe detalii vă invităm să descoperiţi vizitând site-ul www.hotelmarshal.ro.