Marian Milut il acuza pe primarul general al Bucurestiului de acte de coruptie

Presedintele PNTCD, Marian Milut, a facut un apel catre cetateni si catre toate companiile si firmele care au fost prejudiciate de Primaria Generala a Capitalei
sa se adreseze partidului pe care il conduce, pentru ca doreste sa scoata la lumina toate actele de coruptie sesizate la nivelul Primariei Generale.
Milut a dat exemplu de coruptie un contract pe care primarul Capitalei, Adriean Videanu, l-a incheiat cu firma de turism Dagecom, prin care ii inchiriaza acesteia din urma spatiile in sediul central al PNTCD.

“Intreaga suprafata a imobilului a fost inchiriata in totalitate de PNTCD inca din 1990. Ultimul contract de inchiriere dateaza din 2002 si nu a fost reziliat de Primarie. Practic, Primaria are in prezent contracte de inchiriere pentru un corp al cladirii si cu PNTCD si cu firma Dagecom”, a afirmat Milut.

Presedintele PNTCD a explicat ca se afla in proces cu aceasta firma de turism, pe motiv ca spatiul este ocupat in mod abuziv. “Am solicitat firmei sa elibereze spatiul, dar nu a fost de acord, iar partidul a deschis proces in acest sens. Intre timp, primarul Capitalei semneaza pentru Dagecom un contract prin care le inchiriaza acestora spatiul in discutie”, a precizat Milut.

Marian Milut l-a acuzat, in acest context, pe Videanu ca “se comporta ca si cum Bucurestiul ar fi pe plantatia sa”. “Din punct de vedere juridic, actul semnat de primar este ilegal, iar PNTCD cere dreptatea in justitie. In acest caz nu este doar incalcat abuziv un contract de inchiriere, ci este favorizata o firma
prietena cu primarul, aceasta obtinand spatii in centrul Capitalei”, a spus Milut