Excedentul bugetar anual al judeţului Maramureş va fi utilizat pentru construcţia drumului de acces spre primul parc industrial care se va construi la periferia oraşului Baia Sprie şi a unei platforme de depozitare a deşeurilor, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Ionel Bogdan.

„Consilierii judeţeni au decis prin vot ca excedentul anual al bugetului judeţului Maramureş, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar pe anul trecut, a sumei de 5.859.000 lei să fie orientat spre două obiective importante. Astfel, suma de 3.000.000 lei, merge spre construcţia drumului de acces spre primul parc industrial care se construieşte la marginea oraşului Baia Sprie, iar suma de 2.859.000 lei pentru amenajarea unor platforme de compostare în vederea reducerii necesarului de depozitare la marginea comunei Satulung”, a spus Ionel Bogdan.

Preşedintele CJ a ţinut să sublinieze că cele două obiective cuprinse la finanţare din bugetul propriu sunt cele mai importante din acest an. AGERPRES