Manifestarile organizate de Zilele orasului Panciu i-au entuziasmat pe participanti

zilele-panciu.jpgZilele orasului Panciu, manifestare care are loc in fiecare an in zilele de 21-23 septembrie, a fost asteptata cu nerabdare atat de locuitorii orasului, dar si de trecatorii de zi cu zi.
Anul acesta, surprizele au fost constituite din organizarea primei editii a salonului auto si a salonului de utilaje agricole.
Fiesta tirgului din dealul Crucii s-a incheiat duminica 23 septembrie la miezul noptii, cu un superb foc de artificii. Dupa trei zile de manifestari sportive, culturale, religioase si artistice s-a trascortina peste “Zilele Orasului Panciu 2007”. Conform organizatorilor, bilantul este pozitiv si, urmarind derulatorul celor trei zile, nu putem spune contrariul.

Cu toate ca puterea legislativa locala, reprezentata de consilierii locali, nu a dorit alocarea de sume pentru desfasurara acestor manifestari, s-au facut eforturi de catre primarul orasului Panciu, Ion Petre, si astfel s-au reusit atragearea unor sume importante cu titlu de sponsorizare de la oamenii de bine si de la societatile private pancene si vrancene. In acest fel s-a reusit ca manifestarea sa cuprinda o paleta larga de evenimente din toate domeniile

“Editia din acest an a fost intr-adevar un succes. Este drept si timpul a fost de partea noastra, dar si participantii au fost entuziasti si vrem sa le multumim si-i invitam deja la editia 2008. Am avut spectacole pentru toate gusturile si i-am angrenat in manifestarile noastre nu doar pe cei mari, dar si pe cei mici. La expozitia mesterilor populari au participat si artisti consacrati din Nereju, dar si prichindei de la Clubul Copiilor, de la Centrul pentru reabilitare a persoanelor cu handicap si de la centrul Asociatiei Assistance Movilita