Managerul public al Prefecturii Iaşi, Adina Gîrjan, a devenit al doilea subprefect al judeţului

Managerul public din cadrul Instituţiei Prefectului Iaşi, Adina Gîrjan, a fost nominalizată pentru cea de-a doua funcţie de subprefect, decizia fiind luată în şedinţa de Guvern de pe 21 mai, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Iaşi, nominalizarea va deveni oficială din momentul publicării deciziei în Monitorul Oficial al României.

Adina Gîrjan va ocupa astfel cel de-al doilea post de subprefect, cealaltă funcţie fiind exercitată de Marian Tuduran. “Mă bucură decizia Guvernului de a o numi pe Adina Gîrjan în funcţia de subprefect al judeţului Iaşi pentru că voi face echipă cu o persoană de o integritate şi un profesionalism de netăgăduit. Sunt sigur că activitatea în slujba cetăţenilor pe care o desfăşurăm în Prefectură va avea numai de câştigat în urma acestei numiri”, a declarat prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş.

Adina Gîrjan este absolventă de sociologie-politologie la Universitatea Al.I. Cuza din Iaşi, promoţia 2001, după care a urmat un master cu specializarea “Sisteme şi politici publice locale” în cadrul aceleiaşi universităţi. După terminarea studiilor universitare a urmat cariera sa de profesionist în administraţia publică ieşeană.

Adina Gîrjan lucrează în cadrul instituţiei din anul 2004. AGERPRES