Managed Services în administrația centrală

Principiile care stau la baza serviciilor IT din administrația centrală sunt strategia integrată, transparența, securitatea și protecția datelor potrivit directorului Delivery Division, Business Segment – Telekom România, Adrian Locusteanu.

În prezentarea susținută de reprezentantul Telekom în cadrul Conferinței Naționale de Management Modern în Administrație, ediția a XI-a, cu tema “Inovație prin tehnologie în sectorul public”, acesta a analizat legătura dintre importanța strategică și complexitatea serviciilor furnizate, precum și semnificația unei abordări integrate, tip end2end pentru a asigura clienților servicii managed, de cloud, de virtualizare, teleprezență etc. într-un mod transparent și care le permite să se concentreze asupra activităților importante pentru ei.

Potrivit lui Adrian Locusteanu, Telekom este un partener ideal pentru administrația centrală și locală datorită forței sale de inovație tehnologică, posibilităților de finanțare, a capacității, experienței și acoperirii teritoriale la nivel național.