Mai mulţi funcţionari ai Primăriei Slobozia au fost audiaţi în dosarul în care este implicat edilul Alexandru Stoica

Mai mulţi funcţionari ai Primăriei Slobozia urmează a fi audiaţi la sediul IPJ Ialomiţa în dosarul în care primarul Alexandru Stoica este suspectat că ar fi folosit ştampilele instituţiei pentru înmatricularea a trei autoturisme de lux, au declarat pentru surse judiciare.

Potrivit surselor citate, edilul urmează a fi audiat la sediul IPJ Ialomiţa alături de alţi suspecţi în dosar, persoane acuzate de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune. În urma percheziţiilor efectuate, marţi, în municipiul Slobozia, poliţiştii au ridicat mai multe înscrisuri, aparatură electronică, sume de bani, dar şi trei autoturisme de lux.

Poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii pe raza municipiului Slobozia, una dintre ele vizându-l chiar pe primarul Alexandru Stoica, suspectat că ar fi folosit ştampilele din primărie pentru înmatricularea unor autoturisme de lux, au declarat surse din Poliţie. Potrivit surselor citate, oamenii legii au efectuat percheziţii la sediul Primăriei Slobozia.

De asemenea, în dosar sunt mai multe persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de şantaj, cămătărie, fals, uz de fals şi înşelăciune, poliţiştii din cadrul IPJ Ialomiţa efectuând, în total, zece percheziţii domiciliare. AGERPRES