Magautomobile.ro este cea mai nouă platformă auto multibrand din România, devenită operațională în luna august. MagAutomobile oferă foarte multe informații utile pentru cei care doresc să cumpere o mașină, inclusiv informații despre servicii post-vânzare, service, asigurări și finanțare sau oferte speciale.

La Ofertele Lunii – Magautomobile.ro listează mașini cu discounturi speciale și oferte pentru finanțare. Magautomobile.ro cuprinde atât mașini noi, cât și mașini rulate, din stoc și la comandă, aparținând unora dintre cele mai bine vândute mărci, cum sunt Skoda, Ford, Volvo, Porsche, Bentley, Lexus, Toyota, BMW, JAC.

Cei care se abonează la newsletter-ul gratuit MagAutomobile primesc periodic informații despre campaniile și ofertele disponibile pentru toate mărcile de pe platformă. Vă puteți abona gratuit pe site. – dând click aici.

Magautomobile.ro este o platformă integratoare dezvoltată de grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding, care are o experiență de peste 18 ani pe piața serviciilor auto din Nord-Estul României.