Lucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Giurgiu sunt în plină desfăşurare

Lucrările de reabilitare a străzilor municipiului Giurgiu au transformat oraşul într-un uriaş şantier în această primăvară. Dacă de asfaltarea sensurilor giratorii, mai ales a acelora de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, se ocupă echipele Serviciului de Investiţii din cadrul primăriei Giurgiu, de reparaţiile din carosabil pe întreg tronsonul şoselei Bucureşti se ocupă DADP.

Prezenţi în zonele fierbinţi ale lucrărilor, directorii celor două instituţii amintite, Liviu Popazu (DGSPGC) şi Mircea Cioclu (Serviciul Investiţii – Primăria Giurgiu), au declarat că, alături de plombările efectuate se face şi tratamentul fisurilor din carosabil, pentru ca la iarnă să nu se constate că au reapărut gropi în asfaltul străzilor.

Cei doi directori spun că valoarea lucrărilor se ridică, în cazul serviciului Primăriei, la peste 400.000 RON, iar în cazul DADP la peste 100.000 RON, sume substanţial diminuate prin implicarea surselor proprii celor două instituţii (utilaje, maşini, salariaţi etc).

Directorul Popazu a dorit să sublinieze faptul că, paralel cu aceste lucrări, se urmăreşte şi toaletarea municipiului. “Suntem preocupaţi, evident şi de fardarea petelor gri, ale ridurilor urbei, pentru ca în dimineaţa zilei de 23 aprilie, de Ziua oraşului, municipiul să arate foarte bine…”