Lucrările se derulează conform graficului pe șantierul viitorului Bazin de Înot din municipiul Moinești, în acest moment autoritățile locale estimând stadiul la valoarea de 65%.
La interior totul este deja conturat: bazinul de înot, vestiarele și grupurile sanitare, spațiile tehnice. La exterior se pot deja vedea viitoarele alei, parcarea pentru autovehicule, iar intrările au cu tâmplăria deja montată.
„Va fi o investiție de bun augur pentru comunitate, un bazin didactic de înot care să ofere tinerei generații oportunitatea de a face sport pentru o dezvoltare armonioasă, poate chiar pentru performanțe care să merite premii prestigioase! Iar bazinul se află amplasat pe o stradă care este în curs de transformare profundă – o modernizare care să ne permită să mergem cu bicicleta în condiții de siguranță, pe culoare clar delimitate pe artera de circulație. Ne facem încălzirea pentru înot pedalând către acest obiectiv important, iată doar câteva dintre beneficiile investițiilor pe care le derulăm cu responsabilitate în acest municipiu”, a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.