popescu_piedone_.jpgPrimarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, a avut, joi dimineaţă, audienţe cu locuitorii sectorului pe care îl administrează, oamenii semnalându-i edilului probleme legate de activitatea asociaţiilor de proprietari, amenajări de spaţii verzi sau grădini în jurul imobilelor şi noi locuri de parcare.

„Pentru mine, una dintre coordonatele principale pe care se desfăşoară exerciţiul administrativ este comunicarea cu oamenii. De aceea, înţeleg că uşa cabinetului meu trebuie să fie deschisă în permanenţă, iar cei cu care am discutat până acum au aflat că ştiu să ascult şi încerc să ajut, chiar dacă problemele expuse depăşesc uneori competenţele administrativului local şi ale mele”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, care a vorbit cu circa 80 de persoane, care figurau pe lista de aşteptare.

Un alt subiect de interes abordat de cetăţeni a fost reabilitarea termică şi mansardarea imobilelor, câţiva reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, prezenţi în sală, manifestându-şi interesul faţă de executarea unor astfel de lucrări. De asemenea, locuitorii unor străzi din cartierul Progresul au solicitat sprijin pentru urgentarea efectuării lucrărilor de branşare la utilităţile publice şi asfaltare.

De la începutul acestui an şi până în prezent, s-au înscris în audienţă la conducerea Primăriei sectorului 4 un număr de 583 de persoane. Dintre acestea, 371 au solicitat o discuţie cu primarul Cristian Popescu-Piedone, principalele probleme semnalate de cetăţeni în prima jumătate a acestui an vizând domenii precum spaţiul locativ, parcări, investiţii, reabilitarea termică, asfaltarea străzilor, montarea gardurilor metalice, ajutorul social, protecţia copilului, controlul construcţiilor, nereguli în cadrul asociaţiilor de proprietari etc. AGERPRES