dragnea_liviu_mare.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atât pentru reabilitarea DJ 701, cât şi a DJ 506, ambele fiind proiecte europene, corecţia financiară este zero.

„Se ştie că a fost o întreagă dezbatere într-o anumită parte a presei despre nişte corecţii ce trebuie aplicate în judeţul Teleorman pentru cele două proiecte finanţate de UE”, a afirmat şeful CJ Teleorman.

Potrivit sursei citate, Ministerul Dezvoltării a transmis un act oficial din care rezultă că procedurile de achiziţie pentru aceste proiecte s-au făcut „corect, legal şi cu bună credinţă”. „Este o decizie care în continuare deranjează ediţia de seară a unui ziar ce susţine că în Teleorman se vor face astfel de corecţii financiare”, a mai spus Liviu Dragnea.

În opinia sa, de-a lungul anilor în Teleorman nu a existat proiect european care să nu fie verificat, reclamat şi controlat, dar dus până la capăt, în judeţul din sudul ţării fiind accesate fonduri europene cu o valoare totală de aproape un miliard de euro. AGERPRES