Licitaţii anulate din lipsă de oferte pentru trei proiecte cu fonduri europene ale Primăriei Bistriţa

Trei proiecte ale Primăriei municipiului Bistriţa, care beneficiază de finanţare europeană şi a căror valoare se ridică la circa 28 milioane lei, fără TVA, sunt îngreunate de faptul că la licitaţiile organizate în acest an nu s-a prezentat nicio firmă, motiv pentru care procedurile au fost anulate.

Potrivit datelor comunicate de primărie, cel mai consistent dintre aceste proiecte este cel care vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii gimnaziale nr. 4, în valoare de aproximativ 15,4 milioane lei, fără TVA, pentru care procedura de licitaţie a fost anulată în data de 14 martie pe motiv că nu s-au depus oferte. Celelalte două proiecte vizează lucrări de amenajare în localităţile componente Slătiniţa şi Ghinda, unul dintre acestea fiind anulat deja de două ori din acelaşi motiv.

Aceeaşi situaţie se regăseşte şi la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde licitaţiile demarate în acest an pentru trei proiecte cu fonduri europene, în valoare totală de aproximativ 2,9 milioane lei, a trebuit să fie reluate, pentru că nicio firmă nu a depus oferte. AGERPRES