Licitaţie pentru reabilitarea termică a peste 500 de locuinţe din municipiul Satu Mare

satumare_panoramic.jpg Primăria municipiului Satu Mare organizează o licitaţie publică pentru reabilitarea termică a peste 500 de locuinţe, din fonduri europene. Potrivit unui anunţ postat marţi pe site-ul Primăriei Satu Mare, licitaţia constă în atribuirea lucrărilor de reabilitare termică, cele 510 apartamente fiind împărţite în cinci loturi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 7,8 milioane lei plus TVA, contribuţia Primăriei Satu Mare fiind de 2%.

Lucrările constă în reparaţii ale zonelor degradate şi a tencuielilor, izolarea termică, înlocuirea tâmplăriei exterioare existente cu tâmplarie termoizolanta, închiderea balcoanelor cu tâmplarie termoizolantă, termo-hidroizolarea acoperişului, respectiv izolarea termică a planşeului peste ultimul nivel.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de cinci luni de la execuţia lucrărilor, iar garanţia este de 36 de luni. Ofertele pot fi depuse până în 13 martie, la sediul Primăriei Satu Mare. Finanţarea este asigurată prin Programul Operaţional Regional. AGERPRES