Licitaţia pentru modernizarea Sălii Polivalente din Tulcea va avea loc în următoarele săptămâni, conform preşedintelui CJ

Licitaţia pentru modernizarea Sălii Polivalente, principala infrastructură sportivă din municipiul Tulcea, va avea loc luna aceasta, după ce Consiliul Judeţean a predat studiul de fezabilitate Companiei Naţionale de Investiţii, a declarat preşedintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

“Într-o săptămână sau două, va avea loc licitaţia design&build pentru Sala Polivalentă. Ce este acum se va demola şi apoi se va construi o sală nouă cu o capacitate de 4.500 de locuri”, a afirmat preşedintele Teodorescu.

Studiul de fezabilitate pentru acest proiect a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii, care urmează să obţină avize interministeriale pentru modernizarea obiectivului din municipiul Tulcea. “Sper ca în vara anului următor să înceapă lucrările la acest obiectiv. Probabil că vor dura vreo doi ani”, a menţionat preşedintele CJ. Investiţia va fi finanţată de la bugetul de stat, potrivit sursei citate.

În urmă cu peste doi ani, CJ a preluat în administrare de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Sala Polivalentă în vederea modernizării. Anul trecut, consilierii tulceni au aprobat într-o şedinţă planul urbanistic zonal pentru realizarea obiectivului.

Sala Polivalentă a fost dată în folosinţă în anul 1979, a fost administrată în mod special de DJTS, instituţie aflată în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului, şi are o capacitate de circa 2.000 de locuri. AGERPRES