consiliu.jpgLiberalul Gheorghe Pasat a fost reales marţi, într-o şedinţă extraordinară, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea, după ce în urmă cu o zi acesta fusese suspendat din funcţie, printr-un ordin al prefectului Dumitru Cornoiu.

Astfel liberalii, vâlceni au convocat o nouă şedinţă extraordinară şi chiar dacă social-democraţii au părăsit sala, majoritatea PNL rămasă în şedinţă i-a votat din nou pe Gheorghe Pasat preşedinte interimar şi pe Romulus Bulacu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.
Aceasta a fost a şaptea şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea prin care se încearcă votarea unei conduceri interimare a acestui for după decesul fostului preşedinte Ion Cîlea de la începutul lunii decembrie.

De altfel, la mijlocul lunii decembrie, Gheorghe Pasat a mai fost o dată ales preşedinte interimar în cadrul unei şedinţe extraordinare, boicotată şi atunci de social-democraţi. Hotărârile acelei şedinţe a fost atacată luni, în contencios administrativ, de către prefectul judeţului Vâlcea, Dumitru Cornoiu. AGERPRES