Un parc industrial cu o suprafata de 40,39 de hectare va fi amenajat la Slatina pana in 2010. Parcul industrial va fi amenajat pe un teren aflat in proprietatea Consiliului Local, si va fi practic o extindere a actualei platforme industriale a orasului, concentrata in partea de sud a Slatinei.
City-managerul orasului Slatina, Minel Prina, a declarat ca exista deja studiile de fezabilitate si anul acesta vor incepe si lucrarile de introducere a retelei de apa si canalizare in zona in care va fi infiintat parcul industrial. „Primele conditii pentru amenajarea unui parc industrial sunt asigurarea utilitatilor in zona respectiva. Noi avem deja aprobat studiul de fezabilitate pentru racordarea viitorului parc industrial al reteaua de canalizare si apa potabila a orasului”, a spus Prina.

Lucrarile pentru racordarea la apa si canalizare a parcului industrial vor incepe anul acesta si se vor incheia in 2009 iar lungimea noilor retele de apa si canalizare vor fi de aproximativ 2 kilometri. Despre infrastructura rutiera din viitorul parc industrial, Minel Prina a precizat ca deja exista un drum betonat in zona dar probabil anul viitor vor fi facute investitii si in infrastructura de transport.