La Medias, taxele si impozitele locale vor fi supuse unei dezbateri publice

In momentul de fata in cadrul municipalitatii din Medias exista o preocupare deosebita pentru stabilirea taxelor si impozitelor pentru anul viitor.
Reprezentantii administratiei publice mediesene intentioneaza ca luna aceasta sa discute plafoanele pentru anul viitor, urmand ca luna viitoare sa se analizeze proiectele pe care acesti bani vor fi cheltuiti. In prezent exista foarte multe propuneri pentru proiecte, foarte multe viziuni de imbunatatire a infrastructurii in municipiul Medias, insa este necesar sa stabilim de cati bani dispunem si dupa aceea sa prioritizam investitiile si domeniile de interes.

Intentia conducerii municipalitatii de a majora taxele si impozitele locale cu aproximativ 20%, este explicata de acestia prin faptul ca acest pas reprezinta o intrare in normalitate, intrucat in ultimii ani nu s-a tinut cont de situatia reala si au fost folosite reduceri nejustificate si masuri populiste. Pentru a duce la indeplinire proiectele in care suntem deja angrenati si pentru a ne putea planifica alte investitii trebuie sa ne autofinantam.