eabv_2014_premianti.jpgCea de-a XI-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, organizată de Portalul Administratie.ro si Oameni si Companii pe 22 octombrie 2015, la Ana Hotels în Poiana Braşov, va premia cele mai importante şi de succes proiecte iniţiate, aflate în desfăşurare sau finalizate în acest an de către administraţiile publice locale. Vor fi premiate proiecte vizând atragerea de fonduri europene, investiţii în serviciile publice, proiecte de cooperare internaţională şi de eficientizare a mecanismelor de lucru în cadrul instituţiilor publice, dar şi proeicte vizând stimularea participării cetăţenilor la viaţa publică.

Toate proiectele nominalizate pentru înscrierea în competiţia Premiilor de Excelenţă în Administraţie vor fi publicate într-un volum ce va fi distribuit ulterior participanţilor la eveniment, precum şi conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor, membrilor Guvernului, membrilor comisiilor de Administraţie din Camera Deputaţilor şi Senat, precum şi liderilor organizaţiilor profesionale din administraţia publică.

Orice instituţie din administraţia publică locală şi centrală poate înscrie proiecte în competiţia Premiilor de Excelenţă în Administraţie. Pentru aceasta, vă invităm să trimiteţi până pe data de 10 octombrie, pe adresa de email office@administratie.ro, un material în format word sau pdf de maxim 5000 de caractere (2 pagini) cu rezumatul celor mai importante trei proiecte derulate în acest an de instituţia în care lucraţi. Materialul poate cuprinde linkuri către paginile web unde aceste proiecte sunt expuse pe larg.

Echipa redacţională a portalului Administratie.ro va desemna, în urma unei atente analize, proiectele ce vor fi premiate în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă în Administraţie, de pe 22 octombrie.

La alina.voinea@oamenisicompanii.ro.

eabv2015_parteneri.jpg