City Park Mall a fost inaugurat in prezenta a sute de persoane, pe 31 mai, in municipiul Constanta, valoarea investitiei depasind 70 de milioane de euro.
Mall-ul ocupa o suprafata de 60.000 de metri patrati, la care se adauga zona de parcare cu 1.000 de locuri. El a fost construit in Parcul Tabacarie, lucrarile fiind demarate in vara anului 2006. Proiectul trebuia finalizat in 2007, insa, potrivit reprezentantilor firmei investitoare, Neocity Group, a fost intarziat din cauza lipsei de forta de munca.

Inaugurarea a avut loc sambata, cu toate ca finalizarea in totalitate a proiectului va avea loc peste aproximativ 30 de zile. „Am inaugurat acum mall-ul pentru a incepe sa incasam chiriile. Si intr-o casa, dupa ce te muti in ea mai ai unele lucruri de facut, cum ar fi de exemplu sa pui perdelele”, a afirmat directorul executiv al Neocity Group Romania, Nimrod Ben Ami.

City Park Mall include peste 120 de magazine, ce aduc in Constanta circa o suta de branduri nationale si internationale, fiind create peste 1.500 de noi locuri de munca.
Spatiul comercial, de relaxare si distractie este o constructie in forma de vapor, cu trei nivele.

Potrivit lui Nimrod Ben Ami, lucrarile au fost realizate cu mii de muncitori, marea majoritate din judetul Constanta. Acestora li s-au alaturat specialisti cu care Neocity colaboreaza la diferite alte proiecte de dezvoltare in Cehia, Polonia, Italia, Turcia, Bulgaria, Israel si alte tari.

Pentru realizarea City Park Mall s-au folosit 10.000 tone de otel, 120 kilometri de cablu, 60 kilometri de sisteme de tevi si 6.000 metri patrati de sticla.