Am realizat o selecție a evenimentelor la care ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta (15-21 august), în funcție de domeniul tău de interes:

EDUCAȚIE

Adaptarea sistemului educaţional la noile abordări din societatea contemporană – Evenimentul se adresează cercetătorilor științifici, cadrelor științifico-didactice, specialiştilor în ştiinţe ale educaţiei, ştiinţe exacte şi ale naturii, studenţilor ciclului III, studii superioare de doctorat, cadrelor didactice și manageriale din învățământul general și profesional tehnic, tuturor celor interesaţi de problemele învăţământului şi ale societăţii contemporane.

ENERGIE

Smart Energy Expo 2022 – Platforma ideală prin care societățile îşi pot promova produse sau servicii în special în domeniul energiei inteligente sau conexe, se pot orienta către noi pieţe, îşi pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relaţia cu actualii parteneri. Totodată, participanţii pot afla şi cele mai noi tendinţe ale domeniului lor, în acelaşi timp având şi ocazia de a verifica oferta concurenţei.

BUSINESS

Creativitate în Business – Cursul facilitează dezvoltarea competențelor manageriale și de leadership, capacitatea creativă și abilitatea de a alege și utiliza cele mai potrivite tehnici creative de rezolvare a problemelor în situații date, atât la nivel individual cât și în echipă.

FISCALITATE

Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate – Seminar despre ultimele modificări aduse legislației fiscale: E-factura și E-transport, instrumente noi prin care ANAF vizează îmbunătățirea colectării de TVA și stoparea evaziunii fiscale.

GAMING

Immerse: Gaming, UX, and Developer Event – Evenimentul reunește experți care vor prezenta partea tehnică a designului și strategiei VR/AR/XR prin intermediul unor ateliere de lucru, cursuri teoretice și studii de caz.

***

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.