Pe 29 septembrie s-a taiat panglica inaugurala a Targului International de Turism Winter Holiday, moment care a consemnat prezenta a numeroase personalitati, printre care reprezentantii ambasadelor Frantei, Ungariei, Africii de Sud, Bulgariei si Venezuelei, Indoneziei, Mexicului etc.

ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in parteneriat cu PMB – Primaria Municipiului Bucuresti si ANPCPPSR – Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, continua in felul acesta traditia organizarii Targurilor Internationale de turism intr-un obiectiv turistic de talie internationala si anume Palatul Parlamentului, un un adevarat simbol turistic al Bucurestiului si al Romaniei.

In cadrul Conferintei de Presa ce a precedat Deschiderea Oficiala a Targului International de Turism Winter Holiday, ANAT si partenerii sai au punctat principalele obiective ale Targului.
“Inauguram astazi acest targ de toamna-iarna al ANAT impreuna cu partenerii nostri (patronate hoteliere, balneare, ANTREC, Delta Dunarii) in acest superb spatiu expozitional de peste 4.500 mp, care ofera vizitatorilor posibilitatea de a beneficia direct de la targ de vacante cu reduceri si ofertele speciale ale agentiilor de turism membre ANAT. Prin intermediul dumneavoastra anuntam publicului lansarea unui nou produs turistic – ‘Delta Dunarii pentru toti’. Tot astazi, va anuntam asocierea Federatiei Asociatiilor de Promovare turistica – FAPT – cu brandul ‘Magiunul de Topoloveni’, pentru ca impreuna vrem sa promovam Romania turistica, destinatii turistice si produse autentic romanesti”, a declarat Corina Martin – Presedinte ANAT.
La randul sau, Eugen Curteanu, Secretar de Stat in MDRT, a spus: “Salutam continuitatea acestor Targuri Internationale de Turism, marca ANAT si le uram succes! Si Ministerul nostru este interesat in promovarea destinatiilor si produselor autentic romanesti, si mai mult decat atat, in sprijinirea concreta a acestora. Intrucat Targul e un cadru excelent pentru crearea de noi contacte si pentru prefigurarea tendintelor noi in domeniu, uram spor la vanzari tuturor expozantilor prezenti.”