Kronemag: 12 ani de existenta, peste 16.000 de clienti multumiti

Îți mulțumim pentru încrederea acordată! Fără încrederea si sprijinul vostru KroneMag nu ar exista :). Fiecare client este tratat individual, echipa KroneMag caută soluții pentru fiecare solicitare în parte.

Produsele care poartă marca KroneMag reprezintă garanţia calităţii, a sustenabilităţii, a grijii faţă de mediul înconjurător, a încadrării în spaţiul arhitectonic dorit.

Marca KroneMag are ca filozofie de existenţă respectul, stima şi consideraţia faţă de client, punerea la dispoziţie cu toată ştiinţa şi priceperea personalului care o compune. Clientul pentru noi este mai mult decât un partener, este chiar stâlpul de rezistenţă al mărcii KroneMag.

Compania KRONEMAG MILLENIUM srl. are Head-Office, Depozit Logistic şi Secţii de Producţie pentru părţile componente din lemn şi confecţii metalice în Hărman (Honigberg) la limita mun. Braşov (Kronstadt), situată în centrul României.

KRONEMAG MILLENIUM srl. deţine o vastă experienţă în realizarea produselor de mobilier urban, stradal şi parc, a mobilierului de grădina, terasă, curte cat si a stâlpilor de  iluminat exterior stradal, urban şi parc şi a altor produse industriale turnate sau confecţionate.

Proiectăm-Personalizăm-Producem-Modificăm în concordanţă cu opţiunile dumneavoastră în cele mai variate şi complexe soluţii la standardele cele mai bune din domeniu.

Din portofoliul produselor KroneMag fac parte: stâlpi decorativi confecţionaţi integral din fontă sau din oţel zincat cu elemente din fontă pentru iluminatul stradal, al parcurilor şi grădinilor; bănci pentru parc şi banchete stradale realizate din fontă şi lemn; cişmele de apă stradale; coşuri de gunoi pentru exterior atât metalice cât şi cu elemente de lemn; delimitatori spaţiu din oţel/fontă; panouri de afişaj, direcţionare şi orientare stradală şi multe alte accesorii urbane şi de parc.

Mobilierul de grădina, terasă, curte este şi el bine reprezentat prin seturi de mobilier pentru grădina integral din aluminiu, aluminiu/cu elemente de lemn, fontă/cu elemente de lemn; cutii poştale exterioare din aluminiu turnat; cişmele de grădina din aluminiu sau fontă; decoraţiuni şi alte dotări de grădina din metal, aluminiu şi lemn.

Produsele oferite de KroneMag sunt comercializate pe pieţe precum: România, Ungaria, Germania, Austria, Elveţia, Italia, Franţa, Olanda, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Slovenia, Lituania, Grecia, Rusia, Ucraina s.a.

Clienţii şi partenerii KroneMag sunt foarte diverşi: de la persoane fizice, firme de profil, municipalităţi, consilii locale, primării municipale, orăşeneşti şi comunale, la firme de gospodărie urbană, companii de lucrări peisagistice, dezvoltatori imobiliari şi urbani, cât şi persoane interesate de produse de amenajări exterioare, importatori, exportatori, dealeri.

Calificată, activă şi dinamică, echipa KroneMag vă oferă sprijin în vederea realizării tuturor cerinţelor şi proiectelor dvs. Punem la dispoziţie documentaţia tehnică necesară întocmirii proiectelor şi a ofertelor atât proiectanţilor, arhitecţilor, firmelor specializate în proiectare urbană şi peisagistică, cât şi altor persoane interesate de produsele KroneMag.

KroneMag Millenium srl. este certificată ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 OHSAS 18001:2008  CE EN 40-5:2002 ; o garanţie suplimentară pentru calitatea produselor oferite.

 

Achizitioneaza si de pe SICAP:

Dacă reprezentaţi o instituţie publică sau o firmă prezentă pe platforma e-licitatie.ro- SICAP, puteţi comanda și achiziționa direct de pe SICAP produsele noastre. În cazul în care nu ați găsit produsul pe care-l doriți, nu ezitați să ne contactați si vom actualiza Catalogul de Produse conform solicitării dvs.  Putem executa orice produs personalizat în conformitate cu cerințele proiectului pe care doriți să-l implementați.

Nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon 0268.477.587, e-mail comercial1@kronemag.com sau la toate celelalte adrese de e-mail si numere disponibile.

“Pentru unii contează doar preţul, cei care se respectă aleg calitatea. Dacă faci parte din cel de-al doilea grup, îţi mulţumim, deja eşti sau vei deveni foarte curând partener KroneMag”

Toate produsele din aceasta categorie sunt aici: https://www.kronemag.com/console-aplice-lampi-iluminat-exterior-de-perete-terasa-curte.

Detalii despre întreaga gamă puteți găsi aici