Jumătate dintre angajaţii CJ Sibiu vor lucra de acasă două săptămâni

Şedinţa de pe 23 martie a Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu va avea loc în sistem videoconferinţă, ca măsură preventivă în contextul pandemiei de coronavirus, iar jumătate din angajaţii instituţiei vor lucra de acasă, prin rotaţie, timp de două săptămâni.

“Este o perioadă grea pentru toată lumea. Va trebui cu toţii să ne setăm să reacţionăm cu responsabilitate şi nu panicat. Suntem împreună în toată povestea aceasta, iar instituţia Consiliului Judeţean Sibiu are imaginea pe care fiecare dintre noi o creăm şi îmi doresc o imagine a unei instituţii care a parcurs această perioadă cu responsabilitate. Suntem cu toţii oameni de bună credinţă şi facem ca lucrurile să funcţioneze. Prin setul de măsuri pe care le luăm, subsumate reglementărilor naţionale, vom asigura continuitate la nivelul Consiliului Judeţean Sibiu, dar, în acelaşi timp, prevenim riscul să ne contaminăm toţi şi să ajungem în situaţia să închidem instituţia”, a transmis angajaţilor preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Conducerea CJ Sibiu a decis luni ca şedinţele ordinare să se facă online, în sistem videoconferinţă. Prima şedinţă va avea loc joi, la ora 15.00.   Angajaţii CJ Sibiu vor lucra prin rotaţie, de acasă. “Prin rotaţie, 50% din numărul total al angajaţilor (124) îşi vor desfăşura activitatea de la domiciliu, timp de două săptămâni, întrucât aceasta este perioada de incubare a coronavirusului”, se precizează în comunicatul CJ Sibiu. AGERPRES