sibiu_generica.jpgJudeţul Sibiu va fi prezent în perioada 27 februarie – 1 martie la Târgul Internaţional de Turism din Wroclaw (Polonia), o manifestare dedicată atât marelui public, cât şi profesioniştilor din turism.

„Este o onoare să fim prezenţi pe standul partenerilor noştri şi suntem recunoscători pentru oportunitatea extraordinară de vizibilitate şi de capital de încredere câştigate astfel de destinaţia turistică judeţul Sibiu. Vom duce la Wroclaw diverse materiale de promovare, dintre care menţionez cea mai recentă broşură editată de Consiliul Judeţean Sibiu în limba engleză, ‘Holiday experiences in the County of Sibiu’, dar şi pachete turistice construite special de membrii asociaţiei pentru piaţa poloneză”, a declarat Simina Manea, director executiv al Asociaţiei Judeţene de Turism din Sibiu.

Participarea judeţului Sibiu la acest târg este posibilă graţie parteneriatului dezvoltat în ultimii doi ani de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu cu Organizaţia Regională de Turism Silezia de Jos. Târgul Internaţional de Turism din Polonia se distinge prin multitudinea de evenimente conexe menite să atragă vizitatori – Festivalul călătorilor, Festivalul culinar, animaţii pentru copii – şi să ofere oportunităţi de întâlnire pentru profesionişti – banchetul expozanţilor, ateliere de lucru.

„Cu 630.000 de locuitori, oraşul Wroclaw se poziţionează pe locul trei ca mărime şi este situat într-una din cele mai bogate regiuni ale Poloniei. Conform informaţiilor statistice naţionale, cu 6,3% din totalul sosirilor în anul 2015, Polonia reprezintă o piaţă ţintă în creştere pentru România. Oferta turistică a judeţului Sibiu răspunde motivaţiilor de călătorie ale polonezilor, care caută o mare varietate de oferte culturale, gastronomice şi activităţi în natură”, conform unui comunicat al Consiliului Judeţean Sibiu. AGERPRES