Judeţul Sibiu are un buget de 274 de milioane lei

Judeţul Sibiu va avea în acest an un buget în valoare de 274 de milioane de lei, din care cei mai mulţi bani – peste 70%, vor fi cheltuiţi pentru întreţinerea şi funcţionarea instituţiilor din subordinea Consiliului Judeţean.

“Consilierii judeţeni au votat astăzi în şedinţă extraordinară bugetul judeţului Sibiu pe anul 2015 în valoare de 274 milioane de lei. Banii vor merge spre dezvoltare în proporţie de 22,75 la sută, iar 77,25 la sută din fonduri sunt alocate cheltuielilor de întreţinere şi funcţionare pentru instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu. Toţi cei 26 consilieri judeţeni prezenţi la şedinţa extraordinară au votat pentru aprobarea bugetului judeţean pentru anul 2015″, se arată în comunicatul CJ Sibiu.

Bugetul din acest an asigură toate cheltuielile de funcţionare ale celor 24 de instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu şi a celor 19 instituţii aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Obiectivele majore de investiţii în acest an sunt în domeniul sănătăţii, al infrastructurii de drumuri judeţene şi drumuri comunale şi managementul deşeurilor. AGERPRES