Preşedintele PNL Dolj, deputatul Ştefan Stoica, a anunţat că judeţul Dolj va primi 316 milioane de euro, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, pentru dezvoltare, aceasta fiind una dintre cele mai mari alocări din ţară, care „va contribui major la îmbunătăţirea nivelului de trai a comunităţilor”.

„Guvernul Nicolae Ciucă a alocat Doljului fonduri în valoare de peste 316 milioane de euro prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a treia cea mai mare alocare din ţară. Astfel, judeţul Dolj primeşte fonduri în valoare de peste 135 milioane de euro pentru investiţii în proiecte de alimentare cu apă a localităţilor şi sisteme de canalizare şi peste 180 milioane de euro pentru proiecte de infrastructură rutieră: drumuri şi poduri. Valoarea totală alocată judeţului nostru depăşeşte suma de 316 milioane de euro şi (…) va contribui major la îmbunătăţirea nivelului de trai din comunităţile doljene! Este şansa la dezvoltare a judeţului Dolj pentru că Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” se adresează tuturor comunităţilor locale, fie că vorbim de municipii, oraşe sau comune, iar fondurile alocate merg către toate administraţiile, indiferent de culoarea politică”, afirmă Ştefan Stoica într-un comunicat de presă.

Stoica mai spune că aceste investiţii vor contribui la creşterea calităţii vieţii şi a investiţiilor prin care să fie eliminate diferenţele de dezvoltare dintre mediul rural şi mediul urban. „Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, program iniţiat şi susţinut de Partidul Naţional Liberal, este un proiect de ţară care aduce reformele şi fondurile necesare dezvoltării reale a tuturor regiunilor din România, iar Doljul are o şansă istorică de a se moderniza şi dezvolta. Sunt investiţii majore în proiecte care vor contribui la creşterea calităţii vieţii tuturor românilor şi care devin posibile datorită implicării premierului Nicolae Ciucă, preşedintele Partidului Naţional Liberal. Am susţinut solicitările venite de la oamenii din teritoriu, de la simpli cetăţeni la consilieri locali şi primari şi am făcut demersuri către Guvern pentru a arăta adevăratul potenţial al Doljului care poate fi atins cu ajutorul acestor investiţii. Cu toţii ne dorim străzi asfaltate, condiţii decente de trai, cu apă şi canalizare, pentru noi şi viitorul copiilor noştri”, mai afirmă preşedintele PNL Dolj. AGERPRES