ispal_tort.jpgPARCUL INDUSTRIAL ISPAL lansează noi produse şi servicii. Cel mai recent şi inovativ proiect al companiei, MOBILA LA POARTA FABRICII, a fost inaugurat pe 20 iunie, în prezenţa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor şi a clienților săi. Unicul Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România aduce, prin acest nou concept, posibilitatea de personalizare, proiectare şi adaptare a mobilierului la cerinţele clientului. Produsele marca ISPAL vor fi apreciate pentru funcţionalitatea acestora, preţul corect, uşurinţa în montare şi calitatea finisajelor.

“Conceptul MOBILA LA POARTA FABRICII s-a născut odată cu nevoile clienţilor noştri. Continua exploatare a universului formelor şi a materialelor ne-a permis să obţinem soluţii tehnice ce îmbină eleganţa şi funcţionalitatea. ISPAL se reinventează prin amenajarea unui spaţiu expoziţional în cadrul Parcului Industrial, unde vor fi prezentate noi concepte de mobilier personalizat şi în kit. Vor fi disponibile game complete de mobilier pentru un întreg apartament şi nu numai. De la bucătării, living-uri, dormitoare, dressing-uri, camere de copii, la mobilier de tip office şi alte piese de mobilier inovative”, a declarat managerul de proiect, Alexandra Crengăneş.

Proiectul vizează furnizarea de articole de mobilier standard sau personalizate, uşor adaptate la cerinţele clientului dar şi soluţii complete pentru amenajările interioare. Punerea în aplicare a acestui proiect este facilitată şi de existenţa sistemului de proiectare şi de capacitatea de producţie performantă de care dispune în prezent PARCUL INDUSTRIAL ISPAL, în cadrul fabricii sale.

Un alt avantaj este reprezentat de faptul că expoziţia de produse “MOBILA LA POARTA FABRICII” vor fi în aceeaşi locaţie cu capacităţile de producţie şi de depozitare ale companiei ISPAL, respectiv în Iaşi, pe Calea Chişinăului nr. 22. Acest lucru determină reducerea semnificativă a costurilor de depozitare şi transport, oferind astfel un preţ competitiv şi posibilităţi diverse de personalizare. Viitorii clienţi vor putea vedea mobila pe care o doresc în format fizic şi pot solicita personalizarea acesteia în funcţie de spaţiul pe care doresc să-l amenajeze. Pe lângă posibilitatea realizării de mobilier personalizat, ISPAL va oferi şi modele de mobilă standard disponibile în kit. Aceste modele vor putea fi montate foarte uşor la domiciliu, cu ajutorul unei simple şurubelniţe.

Pe partea de inovaţii, proiectul MOBILA LA POARTA FABRICII aduce şi posibilitatea de personalizare a mobilierului prin realizarea de printuri direct pe mobilier. Astfel, amenajarea camerei va fi unică, cu imagini şi texte special ales de către clienţi. De asemenea, mobila va fi disponibilă şi prin comandă on-line. Noul site www.mobilalapoartafabricii.ro, ce va fi lansat oficial în data de 20 iunie 2014, va găzdui toată colecţia de mobilier marca ISPAL, iar livrarea acesteia va fi disponibilă prin partenerii din toate judeţele ţării sau prin curierat rapid.

Magazinul on-line MOBILA LA POARTA FABRICII va fi susţinut şi de platforma 3DMAG, care va veni în sprijinul tuturor clienţilor şi partenerilor noştri cu soluţii privind personalizarea mobilierului de kit prezentat pe site. In acest mod, clienţii vor putea alege singuri dimensiunile şi vor dota cu piese de mobilier în funcţie de spaţiul disponibil şi după propriile dorinţe. Vor putea personaliza mobilierul în ceea ce priveşte decorurile utilizate, elementele de feronerie şi modalitatea de achiziţie. Mobila va fi disponibila şi în module separate şi uşor montabile. Astfel, se oferă clienţilor soluţii complete şi practice de eficientizare a spaţiului, la cele mai bune preţuri.

DESPRE ISPAL

Infiinţată în anul 2002, societatea ISPAL s-a axat pe distribuţia en gros si en detail a materialelor pentru industria mobilei, de la început înţelegând că trebuie să se adapteze cerinţelor pieţii şi să vină mereu cu produse noi, diversificate şi de calitate. Astfel în anul 2004 se semnează protocolul de parteneriat cu EGGER, un producător important în Europa, ce excelează în design, inovaţie şi calitate. Compania oferă o gamă comprehensivă pe bază de lemn (plăci lemnoase din PAL, OSB şi MDF, parchet, canturi, material de constructii s.a.), toate sub umbrela brandului EGGER.

Anual, ISPAL face creşteri ale capacităţii de prelucrare şi distribuţie a plăcilor lemnoase şi a accesoriilor, prin achiziţie de utilaje, echipamente şi extinderea parcului auto propriu. In anul 2009, ISPAL se mută într-un nou sediu unde sunt reunite pentru prima dată showroom-ul, birourile administrative, spaţiile de depozitare şi fabrica. De asemenea, se accesează primele finanţări POS CCE pentru investiţii în echipamente şi pentru retehnologizarea IT, finanţare ce acoperă cca. 15% din total investiţii.

Programul controlat al ISPAL de optimizare a activităţii, de îmbunătăţire constantă a produselor şi serviciilor suport oferite clienţilor şi partenerilor săi, face ca în luna noiembrie a anului 2013 să se pună bazele primului Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România, situat în municipiul Iaşi, Calea Chişinăului nr. 22. Un proiect nou şi inedit pentru zona Moldovei şi chiar pentru România, Parcul Industrial ISPAL este un centru de referinţă unic pentru mobilă şi amenajări interioare.

Pentru mai multe detalii despre Parcul Industrial, proiectul “Mobila la Poarta Fabricii”, produsele şi serviciile ISPAL, sunt disponibile spre accesare website-ul www.ispal.ro şi www.mobilalapoartafabricii.ro.