Vineri 3 septembrie 2010 a fost receptia lucrarilor de inchidere a vechiului depozit de deseuri din Campulung cu un volum de 380.000 m³ de deseuri pe o suprafata de 3,5 ha. Beneficiarul lucrarii este Consiliul Judetean Arges, iar lucrarile au fost realizate de Iridex Group Constructii. Proiectul face parte din programul ISPA “Managementul integrat al deseurilor solide in judetul Arges “ in cadrul caruia lucrarile de executie au fost castigate de consortiul Iridex Group Constructii – Hidroconstructia si mai cuprinde si inchiderea depozitului de deseuri de la Albota si deschiderea unui nou depozit in aceeasi locatie, obiective deja realizate, precum si inchiderea depozitului de deseuri la Mioveni care se va finaliza la sfarsitul lunii septembrie.

Pentru proiectul de la Campulung s-a dorit izolarea deseurilor cu o acoperire impermeabila, realizarea colectarii levigatului si a apelor de suprafata, precum si realizarea instalatiei de captare si ardere biogas.
De asemenea a fost construita o statie de transfer cu o capacitate totala de 37902 tone/an, exclusiv transfer 28138 tone/an
Aria de lucru include si cladirea personalului unde sunt preluate datele si transmise la Albota, precum si statia de compost si un garaj pentru utilajele si echipamentele utilizate in operarea statiei de transfer.

Lucrarile de constructii si terasamente au durat 2 ani. Materialele de acoperire includ, pe langa stratul de etansare mineral din argila, si materiale geosintetice precum geotextil de filtrare si de protectie si georetea pentru drenajul apelor de suprafata, toate comercializate de Iridex Group Constructii.
In plus, Iridex Group Constructii se ocupa si de realizarea platformelor de colectare a deseurilor din zonele rurale si urbane din jud. Arges.