Iosif Secasan este noul presedinte al CJ Caras-Severin

Consiliul Judetean Caras-Severin are un nou presedinte, prin incetarea mandatului de consilier judetean si presedinte al acestui for a lui Sorin Frunzaverde, care a preluat, recent, portofoliul apararii nationale.
In cadrul sedintei de Consiliu, care a avut loc pe 5 noiembrie, consilierii judeteni au luat act de demisia fostului presedinte si au declarat vacant acest post. In cadrul sedintei au fost propuse doua persoane, Iosif Secasan, consilier judetean din partea PD, si Horia Irimia, vicepresedinte al consiliului, membru al PNL.

In urma votului secret, Iosif Secasan a fost ales presedinte al CJ Caras-Severin, cu 18 voturi pentru, fata de 12 voturi, cate a primit contracandidatul sau. Sorin Frunzaverde a declarat ca de-a lungul celor doi ani cat a condus CJ, a avut o colaborare foarte buna cu toate grupurile politice, fiind sustinut in demersurile sale de dezvoltare a judetului, de catre toti consilierii judeteni, precum si de catre un aparat propriu profesionist.

“Voi sprijini Consiliul Judetean Caras-Severin si pe viitor, mai ales ca acest consiliu este cel mai performant din istoria judetului”, a subliniat Frunzaverde. La randul sau, noul presedinte al CJ Caras-Severin, Iosif Secasan, a declarat ca alegerea sa in aceasta functie il onoreaza, dar il si incarca de responsabilitate. “Voi respecta si voi indeplini legea, voi continua sa fiu un bun partener al primariilor si consiliilor locale, sa dezvolt programele, fie ele cu finantare europeana, guvernamentala sau regionala, printre care si cele de infrastructura turistica, avand in vedere potentialul judetului Caras-Severin”, a spus Iosif Secasan.