Primăria municipiului Buzău va avea în 2018 un buget de 216,7 milioane de lei, investiţiile în infrastructură, asistenţa socială şi contribuţia proprie la proiectele europene fiind principale priorităţi.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat vineri pentru AGERPRES că „asfaltarea străzilor va fi o prioritate şi în acest an”.

Anul trecut s-au asfaltat circa 40 de străzi, anul acesta a fost lansat un program de asfaltare a aproape 100 de străzi, la capitolul transporturi fiind prevăzută suma ce mai mare, 37,8 milioane de lei, din care mai mult de jumătate fiind alocată asfaltărilor„, a precizat Constantin Toma.

Potrivit sursei citate, municipalitatea a alocat suma de 2,6 milioane de lei drept contribuţie proprie pentru proiectele europene de dezvoltare.

Primul edil a mai spus că „în bugetul pe 2018 al primăriei, o sumă importantă este prevăzută pentru asistenţă socială, 34 de milioane de lei, jumătate din sumă constituind salarii de personal, iar restul fiind destinată beneficiarilor unor indemnizaţii prevăzute de lege”. AGERPRES