Membrii comunității OSC-Administrație au discutat în întâlnirea din luna octombrie despre modificările din domeniul achizițiilor publice, legislația și regulamentele în vigoare, atât la nivel național, dar și european. Ovidiu Slimac, expert în achiziții publice, cu peste 20 de ani de experiență, a oferit participanților o imagine la zi a domeniului, care a inclus și informații despre implicarea factorilor de decizie, dar și despre accelerarea procedurilor pentru absorbția fondurilor europene.

În partea a doua a discuției, Adrian Iurcan, CEO la Biocomp și Președinte al Asociației UV.RO, a vorbit despre biosecuritatea ecologică integrată a spațiilor și birourilor, cu tehnologia luminii UV-C. Adrian Iurcan a menționat că dispozitivele Biocomp pot fi folosite în siguranță în prezența persoanelor, asigurând dezinfecția aerului, a suprafețelor și a obiectelor.

Întâlnirea din 20 octombrie a fost a X-a reuniune digitală a comunității OSC-Administrație și a fost moderată de Conf. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor.

Comunitatea OSC-Administrație este administrate de Oameni și Companii-OSCOSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +120 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.