Întâlnire convocată de prefectul de Hunedoara cu reprezentanţii supermarketurilor

În judeţul Hunedoara nu sunt probleme de aprovizionare cu alimente de bază, legume, fructe sau alte tipuri de produse necesare fiecărei familii, a informat Prefectura Hunedoara, la finalul unei întâlniri ce a avut loc la sediul instituţiei între prefectul Vasilică Potecă şi reprezentanţii supermarketurilor.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Hunedoara, din cauza fluxului foarte mare de cumpărători, într-o perioadă scurtă de timp, pot apărea situaţii în care reaprovizionarea cu anumite mărfuri poate dura câteva ore, însă furnizarea acestora este asigurată pe termen mediu şi lung.

Managerii principalelor magazine l-au informat pe prefectul judeţului că orarul de funcţionare este cel obişnuit, nefiind probleme în asigurarea personalului. “Managerii iau decizii, după caz, referitoare la numărul de clienţi care pot intra în acelaşi timp în magazine, această măsură fiind luată atât pentru evitarea aglomeraţiei la case, cât şi pentru a elimina posibilitatea ca un număr foarte mare de cumpărători să se afle, în acelaşi timp, în incinta magazinelor, ceea ce ar contraveni normelor medicale stabilite pentru această perioadă”, se arată în documentul citat.

Totodată, activitatea de dezinfectare a spaţiilor comerciale, în interior şi exterior, continuă conform unui program stabilit. Cumpărătorii sunt rugaţi să evite achiziţionarea în exces a diferitelor tipuri de produse, autorităţile oferind asigurări că nu există niciun motiv de îngrijorare în privinţa desfăşurării normale a activităţilor comerciale în marile magazine din judeţ, se mai menţionează în comunicatul Prefecturii Hunedoara. AGERPRES