Înscrierea proiectelor pentru Gala Administratie.ro continuă până pe 12 octombrie!

Cea de-a XIV-a ediţie a Galei Administraţie.ro – eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu – va avea loc pe 25 octombrie 2017, la Ana Hotels în Poiana Brașov.

Gala Administrație.ro va premia – ca în fiecare an – cele mai valoroase proiecte derulate sau finalizate în 2018 de instituțiile administrației publice locale și centrale din România. Orice instituţie din administraţia publică poate înscrie proiecte la Gala Administratie.ro.

La cererea a numeroase instituții din administrația publică, organizatorii au decis prelungirea termenului până la care pot fi depuse proiecte până pe data de 12 octombrie inclusiv.

Până în acest moment au fost deja depuse pentru jurizare peste 50 de proiecte.

VĂ INVITĂM SĂ COMPLETAȚI ONLINE FORMULARUL PENTRU ÎNSCRIEREA PROIECTELOR PÂNĂ ÎN DATA DE 12 OCTOMBRIE AICI: http://www.administratie.ro/formular-inscriere-proiecte-pentru-gala-administratie-ro-2018/

Cele mai valoroase proiecte înscrise la fiecare categorie specifică vor fi premiate în cadrul Galei Administratie.ro 2018, în urma analizei efectuate de un juriu alcătuit din personalități reprezentative din instituțiile administrației publice, al asociațiilor profesionale din domeniu și al mediului universitar. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul Administratie.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice va fi precedată de un Seminar dedicat Managementului modern în administrație.

La cele 13 ediții ale Galei Administrație.ro desfășurate până acum au fost prezenți peste 1.500 de participanți și s-au acordat 400 de Premii de Excelență, din 11 domenii specializate ale administrației publice.

PENTRU A COMPLETA FORMULARUL DE PARTICIPARE LA GALA ADMINISTRATIE.RO 2018, ACCESAȚI ACEST LINK: http://www.administratie.ro/formular-participare-gala-administratie-ro-2018-n/

Dacă întâmpinați probleme tehnice în ceea ce privește finalizarea formularului de înscriere a proiectelor ori a formularului de participare la Gală, vă rugăm să o contactați pe SILVIA MARIAN, la tel. 0730.808779.