brandcom_fixfit1.jpgProtejarea mediului înconjurător şi a personalului sanitar în urma proceselor care au loc zilnic în saloanele şi sălile de operaţii ale unităţilor sanitare este acum mai facilă datorită noii game de produse inovative Fit Fix.
Este vorba de un sistem patentat complet închis de containere de unică folosinţă pentru aspirarea fluidelor biologice – cel mai eficace, uşor de folosit şi sigur echipament de acest gen în controlul contaminării infecţioase.

Produsul Fit Fix Suction Container System, cel mai utilizat tip de sistem de aspiraţie în spitalele din Japonia, asigură cel mai sigur mediu de lucru în spaţiul spitalicesc şi un grad maxim de protecţie a mediului ambiental. Spre deosebire de alte echipamente convenţionale Fit Fix transformă deşeurile anatomo patologice de tip fluide biologice în solide, fără a fi necesară deschiderea containerului, eliminându-se astfel orice posibilitate de contaminare accidentală a personalului medical şi a mediului. De asemenea, Fit Fix reduce posibilitatea infecţiilor accidentale şi crează un mediu ideal şi sigur pentru personalul medical.

Particulele SA (Super Absorption) asigură solidificarea stabilă şi imediată a fluidelor biologice aspirate, reducând astfel contaminarea încrucişată prin evitarea posibilităţii de vărsare – împrăştiere a fluidelor biologice contaminate. “Flow Stopper” este un sistem unic patent internaţional de prevenire a revărsării prin supraplin a lichidelor biologice. Odată ce nivelul fluidului aspirat atinge nivelul maxim, “Flow Stopper” opreşte sistemul de aspirare.

“Fit Fix” Suction Container System este primul sistem de aspiraţie utilizat în procedurile chirurgicale de felul lui. Are incorporate o serie de caracteristici special concepute şi realizate pentru a evita orice defecţiuni posibile pe parcursul utilizării sale şi pentru a realiza o putere crescută de aspirare concomitent cu asigurarea siguranţei maxime a sălii de operaţie sau de intervenţii chirurgicale.

brandcom_fixfit2.jpg

Procedeul de lucru al sistemului permite personalului medical să transforme deşeurile lichide biologice într-o masă solidă mai sigură, fără nici o expunere faţă de lichidul biologic sau alţi agenţi de solidificare chimici.

Fit Fix este conceput astfel încât vacuumul este întâi realizat în porţiunea inferioară a canistrelor de aspiraţie finale permanente. Fluxul de aspirare trece prin partea de jos a primei canistre şi va fi utilizat de cea de a doua, a treia şi a patra canistră – în tandem. Fluxul de aspiraţie trece apoi din porţiunea inferioară a ultimei canistre exterioare prin portul de vaccum din porţiunea superioară a acestei ultime canistre înapoi către canistra primă. Acest aranjament unic dezvoltă o puterere înaltă de aspiraţie pentru sistemul Fit Fix. Astfel, canistrele de aspiraţie pot fi puse să lucreze în tandem fără nici un pericol de pierdere a capacităţii de aspirare. Sistemul este foarte sigur şi uşor de realizat şi operat, prezentând doar două porturi marcate clar (“vacuum” şi “pacient”) în partea superioară a fiecărei canistre de aspiraţie.

Fit Fix este disponibil cu agentul de solidificare Super Absorption (SA) incorporat în liner. Agentul de solidificare SA este depus pe particule a căror greutate este special realizată astfel încât la eliberarea lor să ajungă la adâncimea corespunzătoare a linerului înainte de a începe procesul de absorbţie şi solidificare a lichidului.

Particolele SA sunt dispersate în linerul de colectare la simpla apăsare a unui buton, eliminând în totalitate riscurile asociate pentru personalul medical legate de manipularea fluidelor biologice cu potenţial infecţios, precum şi a celor asociate de manipularea substanţelor chimice de solidificare.

Standard, dar şi pentru acei utilizatori care nu doresc să utilizeze agentul de solidificare SA sol, Fit Fix este disponibil în câteva configuraţii posibile: un sistem tip patru – canistre, versiune stand-mobil pentru sala de operaţii sau sistem canistră unică montată pe perete pentru proceduri speciale.

brandcom_fixfit3.jpg

Pentru a afla mai multe amănunte despre dispozitivul “Fit Fix” Suction Container, precum şi despre gama completă de produse invoative pentru protejarea mediului înconjurător şi a personalului sanitar, îi puteţi contacta pe specialiştii companiei Brandcom la:

Tel/Fax: 0232.257987. Mobil: 0745.907.809

E-mail: office@brandcom.ro