Infrastructură rutieră modernizată în Drobeta Turnu Severin, cu fonduri PNDL

Infrastructura rutieră din două cartiere mărginaşe ale municipiului Drobeta Turnu Severin va fi modernizată prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, anunţă un comunicat al ministerului. Potrivit MDRAPFE, contractele de finanţare au fost semnate de viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale.

La sfârşitul lunii noiembrie ne-am întâlnit cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin pentru nouă proiecte de infrastructură educaţională, iar acum am acordat finanţarea pentru 37 de străzi din cartierele mărginaşe. Sunt exemple concrete de dezvoltare a infrastructurii, care se traduc în servicii publice locale mai bune pentru cetăţeni“, a declarat Stănescu.

Este vorba despre cartierele Schela Cladovei, Dudaşul Schelei şi Gura Văii. Valoarea proiectelor este de 2.874.382 euro, sume ce provin din bugetul proiectului alocat etapei a II-a a PNDL. “Lungimea totală a străzilor care urmează să fie asfaltate este de aproximativ 12 km”, se precizează în comunicat. AGERPRES