infoaudit_logo.jpgÎntr-o piaţă a serviciilor în continuă dezvoltare, nevoia de a lucra în parteneriat exclusiv cu un Sistem de Valori, şi aşa destul de periclitat, INFO AUDIT CONSULTING SRL încearcă să completeze ceea ce alte firme omit din start: calitatea serviciilor oferite.

Astfel, colaborând cu organizaţii naţionale (CECCAR, CAFR) şi internaţionale de contabili şi auditori (IAPA şi Polaris International) oferim servicii de contabilitate, audit statutar şi internaţional (pachete consolidate), audit de proiecte, resuse umane şi salarizare, servicii expatriaţi, consultanţă financiară şi fiscală, având posibilitatea de a vă oferi o gamă largă de pachete complexe de prestări servicii în momentul solicitării ofertei de către dvs.

Aşadar, viziunea noastră este de a ne face cunoscuţi ca o echipă care acordă consultanţă orientată către client, aceasta realizându-se prin implementarea de pachete specifice fiecărui client.

Rămânem la dispoziţia dumneavoastră pentru orice detalii şi/sau informaţii suplimentare, asigurându-vă de întreaga noastră consideraţie şi de dorinţa unei colaborări eficiente şi de lungă durată.

INFO AUDIT CONSULTING SRL

Str. Edgar Quinet, nr.8, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti

C.A.F. Romania – Autorizatie no. 554

CECCAR – Autorizatie no. A 2553

E-mail: info@infoaudit.ro

Web: www.infoaudit.ro

Telefon: 031 4 059 589/021 3 145 578

Fax: 031 8 170 760

Mobil: 074 5 343 578