Institutul National de Administratie lanseaza Programul de Formare Specializata destinata functionarilor publici de conducere, pentru anul de studiu 2006.
Programul se adreseaza functionarilor publici de conducere din cadrul autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, persoanelor care ocupa sau care ar putea ocupa functii de conducere in cadrul autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale.

Prin structura sa, programul vizeaza dezvoltarea competentelor manageriale ale functionarilor publici de conducere, in scopul gestionarii eficiente a activitatilor specifice posturilor pe care le ocupa, cu accent pe specializarea in domeniile: Guvernare Moderna si Dezvoltare Locala si Managementul Afacerilor Publice Europene. Totodata, programul isi propune sa formeze functionari publici pentru o cariera manageriala in administratie publica, care sa contribuie la dezvoltarea unui serviciu public performant in Romania.

Perioada de inscriere este 8-27 februarie 2006. Cei interesati vor gasi mai multe detalii accesand website-ul www.ina.gov.ro/admitere2006. (Un material de Liliana CAZACU)