Camelia Potec, președintele Federației Române De Natație și Pentatlon Modern, a fost prezentă la deschiderea oficială a bazinului AS Diasport din municipiul Moinesti.
Prezenți la eveniment au fost și primarul municipiului Moinești – Valentin Vieru, viceprimarul Bogdan Legănuș, dar și îndrăgitul sportiv K1 Ionuț Iftimoaie.
”Dorim și reușim să promovăm cu mijloace proprii sportul ca mod sănătos de viaţă, în vederea forificării sănătăţii fizice și mentale. Ca dovadă, amintim toate investițiile derulate în această direcție: aproximativ 11 km de piste pentru biciclete, pista de pumptrack din parcul Orizont, terenul de tenis cu zgură din cartierul Lucăcești, ansamblul pentru practicarea sportului în aer liber din Parcul Orizont, aparatele de fitness din parcuri, terenurile de sport modernizate ale unităților școlare din municipiu, viitorul stadion municipal, precum și cele 8 secții din cadrul Clubului Sportiv Municipal Moinești care aduc în fiecare săptămână premii în vitrina de trofee. De asemenea, cred că, odată cu finalizarea bazinului de înot didactic și a stadionului municipal, avem condiții optime de pregătire și participare la competiții a sportivilor în baze sportive moderne, dar și posibilitatea de organizare de evenimente sportive naționale și internaționale. Promovând un mod sănătos de viață în comunitate, contribuim fiecare la consilidarea sănătății proprii și a societății în general”, a declarat primarul Valentin Vieru.